Evo Products Testimonial
Mohd Johari @ Joe (Kuantan)
Saya mengalami pelbagai masalah seperti berikut: Jangkitan Paru-paru serius, resdung yang teruk dan alergi makanan laut,sakit belakang ,sakit kepala dan migraine,cepat berasa letih dan tidak bermaya,sakit saraf,jerawat dan kulit 
kering,tekanan darah rendah dan keguguran rambut yang serius…
Saya mengamalkan EVO-7 dan EVO-6.Semua masalah saya sudah beransur pulih 90%.Kini saya juga mengamalkan EVO-3,EVO-5 dan EVO-9+.Pada masa yang sama saya juga mengamalkan EVO-9. Saya rasa cergas dan cerdas.Kini saya boleh makan makanan laut seperti orang lain.

Rahimi @ Remy (Kuantan) 
EVO-7  Mengembalikan semangat lelaki sejati saya.  
Menjadikan saya lelaki yang lebih bertenaga dan 'abangkuat'.

Saya mula mengamalkan produk EVO-7 pada bulan September 2010.Memang hebat!!!.Memang dahsyat.Saya kembali bertenaga, badan saya telah pulih daripada masalah sakit saraf akibat kekerapan kemalangan motosikal semasa muda.Migrain sayasembuh, sakit lutut dan sakit pinggang saya pun sudah pulih.Penglihatan saya semakin baik.Sayajuga mengamalkan produk EVO-3, EVO-5, EVO-6 dan EVO-9+.Dengan mengamalkan produk  EVO, saya kini tidak perlu lagi menggunakan cermin mata ketika hendak membaca mesej pada handphone.

Ibrahim bin Ismail (Ayah Chik) 
Padang Piol, Jerantut, Pahang. Umur 60 tahun
Ahli berdaftar Pertubuhan Pengamal dan Pengusaha Perubatan Tradisional Negeri Pahang Darul Makmur.Telah mengamalkan EVO-7 dan mengakui produk EVO-7 adalah salah satu produk yang amat bagus dan berkesan.Saya juga telah memperkenalkan produk EVO-7 kepada ramai orang yang mengalami pelbagai masalah penyakit.Kini ramai yang berpuas hati dan sihat.Saya telah menjadi mobile stokis untuk mengedar produk-produk  EVO dan berpuas hati dengan sambutan orang ramai.Kini saya juga menjana pendapatan sambil mengamalkan EVO-7, EVO-6, EVO-3 dan EVO-5

Raki @ Mizo / Kameerayah (Kuantan)
Masalah : Migrin, gastrik, resdung, asma, mudah letih (tidak bermaya) 
dan badan berbau.
Selepas mengambil EVO-7 dan EVO-6 migrain, asma, resdung beransur pulih.Keletihan dah tiada,hari-hari saya bersemangat dan bertenaga. Saya juga mengambil EVO-3 dan EVO-5 gastrik beransur pulih dan bau badan dah tiada dan kulit menjadi lembap dan licin.Isteri saya mengambil EVO-8, EVO-5 dan EVO-3, isteri mengaku dia tidak lagi letih dan sentiasa bertenaga dan bersemangat, kulit dia juga makin cantik,licin dan lembap.Hubungan rumahtangga makin intim.Anak saya juga tidak berkecuali mengambil EVO-9.Dia semakin cergas dan cerdas.Dia juga susah selsema dan demam. Dia tidur malam dengan lena. Kini kami telah menjadi mobile stokis supaya kami boleh perkenalkan  produk-produk evo kepada orang ramai di seluruh Negara.

Abang Long (Pekan) 47 tahun.
Sakit pinggang dan batu karang pulih selepas mengambil EVO-7.

(Dungun) 26 tahun.
Menjalani pembedahan ketika bersalin, luka bedah tak sembuh, bernanah, sukar berjalan ambil 6 sachet EVO-8 luka bernanah kering 100% berjalan macam biasa.

En.Azman ( Kuantan) 40 tahun.
Masalah selalu letih dan tidak bermaya kini Mengalami masalah bersemangat dan bertenaga selepas mengambil  EVO-7.  

Pn Nor Azlina Abd Talip (28tahun) Seremban,Negeri Sembilan
Masalah penglihatan (sakit mata)
Selepas melahirkan anak yang pertama, saya mengalami sakit mata yang agak teruk.Pandangan saya semakin hari semakin kabur sehingga saya tidak boleh melakukan aktiviti harian. Saya telah mencuba produk EVO-3, EVO-5 dan EVO-8.Alhamdulillah, dalam masa seminggu penglihatan saya kembali elok.Saya boleh melakukan tugas harian dengan sempurna.

  Affandi (Kuantan) 42 tahun.
Tekanan darah tinggi 180 turun 130 dan seterusnya normal selepas mengambil EVO-7.

Cik Ila (Kuantan) 18 tahun
Kencing berdarah,masalah buah pinggang pulih selepas mengambil EVO-3.

Mr.Bala (Kuantan) 70 tahun 
Setelah 7 tahun mati pucuk, kembali normal selepas mengambil EVO-7.

Mr. Siva( Kuantan) 63 tahun. 
Masalah prostat yang teruk, kecut dan pulih selepas mengambil EVO-7. 

Bhakhira (Rompin) 41 tahun.
Muka berjeragat hitam, masalah usus dan toksin pulih selepas mengambil EVO-5.  

En. Rosli (Kuantan) 50 tahun.
Masalah prostat dan kencing dedas selama lima tahun pulih selepas mengambil EVO-7.

Mr. Kent Ke  (Kuantan) 35 tahun.
Di sebabkan darah tinggi dan kolestrol yang teruk, menyebabkan strok sebelah kiri kurang berfungsi, kini beransur pulih selepas mengambil EVO-7.

(Sungai Ular, Kuantan) 52 tahun .
Pendarahan dalam kepala,saraf mata bermasalah, lupa ingatan, patah bahu kiri di sebabkan kemalangan yang teruk.Beransur pulih selepas mengambil EVO-8 dan EVO-7.

Kuantan) 42 tahun.
Ketumbuhan  di  pangkal rahim sebesar ibu jari sembuh selepas mengambil EVO-8.

Zie (Kuantan) 38 tahun.
Masalah jerawat sudah berkurangan, berat badan turun 5 kg kulit semakin lembab dan rumahtangga semakin bahagia penyakit migraine sembuh selepas 15 hari mengambil EVO-8.

(Balok) 19 tahun.
Kanser payu dara tahap 3 sembuh sepenuhnya selepas mengambil EVO-8.

En.Yaser (Bukit Sagu) 21tahun.
Masalah jerawat dan kudis ditangan disebabkan bekerja di ladang buah salak sembuh sepenuhnya selepas mengambil  EVO-3 danEVO-6.

En.Jasman (Maran) 23 tahun.
Masalah jerawat bernanah beransur pulih selepas mengambil EVO-3 dan EVO-6.

Mr. Rama (Kuantan) 55 tahun
Sakit sakit badan, sakit pinggang dan mudah letih disebabkan kerja berat. kini rasa seperti umur  30 tahun bersemangat dan bertenaga selepas mengambil EVO-7.

Apa yang diertikan dengan Sublingual?

Adalah obat yang cara mengambilnya ditaruh di bawah lidah. Tujuannya adalah agar efek yang ditimbulkan bisa lebih cepat karena pembuluh darah di bawah lidah merupakan pusat dari sakit. Kelebihan dari cara pengambilan obat dengan sublingual adalah efek obat akan terasa lebih cepat dan kerusakan obat pada saluran cerna dan metabolisme di dinding usus dan hati dapat dihindari. EVO 8 menggunakan teknologi yang digunakan pada obat jantung pada umumnya yaitu teknologi "SUBLINGUAL" ditaburkan di bawah lidah di mana kita ketahui pembuluh darah terbesar berada di bawah lidah. Sehingga khasiat mengkonsumsi EVO 8  khasiat dapat dirasakan dalam jam, menit, bahkan detik. Dengan konsumsi EVO 8 selama 1 minggu akan memperbaiki hormon pada tubuh kita sehingga dapat memaksimalkan pembentukan payudara dan mengencangkan untuk yang sudah tumbuh maksimal.

EVO 8 Suplemen Memperbesar Ukuran Payudara
Made in Japan 100% Herbal
EVO 8 adalah Food Supplement yang dapat memperbesar payudara sekaligus mengangkat dan mengencangkan payudara yg "kendur" akibat menyusui, faktor usia, dll. Supaya jadi padat, kencang, indah dan berisi serta merangsang perkembangan potensi payudara dalam diri anda dan juga banyak fungsi positif lain untuk menjaga kesehatan anda.
Evo 8 dengan rasa strawberry mampu menyegarkan pikiran, meningkatkan sirkulasi darah, meningkatkan vitalitas tubuh, mengurangi rasa lelah dan menguatkan sistem imun tubuh sehingga menjadikan EVO 8 produk kesehatan yang ideal
EVO 8 Suplemen Memperbesar dan Mengencangkan Payudara Made in Japan 100% Herba Menyeimbangkan Sistem Endokrin 
Menjadikan Wanita Cantik dan Menarik Kembali
Kurang  Yakin Diri karena ukuran payudara? Payudara rata? Kurang Seksi? Kurang Montok? Kurang Padat dan Berisi? Pasangan kurang bergairah dengan payudara anda? Ingin membahagiakan pasangan anda?
Setiap wanita memimpikan payudara yang padat, besar, dan indah. EVO-8 akan membantu mewujudkan impian anda.

HANYA TEMPUH WAKTU SINGKAT

untuk melihat khasiat dan hasil dari EVO 8.


Produk Evo7 dan Evo8 Sesuai untuk.
Penyakit Gaut, Kencing manis, Lumpuh, Jantung, Darah tinggi, Merangkumi semua Penyakit..Dan juga. 
Untuk lelaki yang mati pucuk dan lemah tenaga semasa bersama dengan Isteri Tersayang dan juga
untuk Perempuan yang bersikap dingin dalam hubungan kelamin. Dalam masa 45 minit anda akan menikmati kebahagiaan yang selama ini tidak kesampaian. Sayangilah Isteri anda. Sayangilah Suami anda , jangan sampai rumahtangga bergelora. Wang Ringgit boleh dicari, kebahagian rumahtangga tidak boleh dijual beli.


HERBA INI DILULUSKAN OLEH BAHAGIAN KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. 


KAJIAN  DOKTOR 

Lelaki hari ini lebih Ego tidak mahu mengakui kelemahan diri sendiri. (Dr. Ismail Thamby. Pakar sakit tuan)

Penyakit ‘Mati Pucuk’ meningkat kerana lelaki di Malaysia enggan menerima kelemahan diri sendiri dan malu untuk mendapat rawatan (Dr. Khalid Abdul Kadir, Perunding Endokrinology, Hospital Pantai ) Ramai juga lelaki muda bawah 40-an menghadapi mesalah ‘Mati Pucuk’ (Dr. Lee Ming, Perunding Urology, PPUM)

Ramai lelaki memilih untuk merana dalam diam dan berlagak seolah – olah dan seorang lelaki normal (Prof. Datuk Dr. Tan Hui Meng, Pakar Perunding Urology, PPSJ )

Isteri perlu membantu masalah seks suami (Sekiranya Suami Ego dan malu) Membawa pergi mebuat rawatan atau mendapatkan ubat-ubatan , Herba-Herba yang tidak mengandungi dadah dan bahan terlarang (Prof. Dr. Syed Hassan Ahmad Al-Mashoor, Fakulti perubatan,UNIMAS.

Evo9 Product
Setiap ibu bapa mempunyai impian dan keinginan tinggi untuk melahirkan anak yang bukan sahaja sihat malah aktif, cerdas serta pintar. Persoalannya mungkinkah keinginan tersebut dapat direalisasikan sepenuhnya? Faktor-faktor seperti kahwin terlalu lewat atau awal, masalah kesuburan suami isteri, kekurangan khasiat serta tahap kesihatan yang tidakseimbang dan faktor alam sekitar menyebabkan ramai pasangan suami isteri yang tidak berdaya untuk memenuhi impian dan keinginan mereka. Tetapi sekiranya pasangan suami isteri dapat mengawal pengambilan nutrien untuk anak sewaktu hamil dan selepas anak tersebut dilahirkan tentunya ia akan dapat membantu pertumbuhan badan yang sihat serta pembangunan minda yang sihat sepertimana yang diharapkan pasangan suami isteri berkenaan.
 EVO 9 baik untuk
Memperkuat sistem kekebalan tubuh kanak-kanak
Membantu pertumbuhan badan kanak-kanak
Meningkatkan kecerdasan kanak-kanak
Meningkatkan pembentukan neuron
Meningkatkan kesihatan penglihatan
Menambahkan bilangan probiotik
Membantu pertumbuhan tulang kanak-kanak
Mencegah rakhitis
Mencegah osteoporosis
Menstabil tekanan darah dan saraf

Masalah Suami Isteri Lemah Tenaga Batin Tak Tahan Lama Jangan kecewa Kami Sedia Membantu Anda !! Saksikan video tastimoni sekarang..... Click disini
Name:
Phone:
Email:
Message: